مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

بريان اصفهان



 

بريان

 

 

مواد لازم:

 

گوشت سر دست و دنده
1 کيلوگرم
پياز درشت 1 عدد
دارچين
به مقدار لازم
زعفران
به مقدار لازم
نعناع خشک شده مقداري
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
خلال بادام مقداري براي تزيين

 

 

طرزتهيه :

 

آب را روي حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن مي ريزيم. پياز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقيقه مي پزيم .

 

پس از نيم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ مي کنيم. گوشت را همراه با يکي دو قاشق آب آن خوب مخلوط مي کنيم ( با دست مخلوط شود)

 

نمک و مزه آن را امتحان مي کنيم، وقتي خوب و آماده بود قالب هاي بريان را روي حرارت کمي داغ کرده و مقدار يک قاشق از روغن روي آبگوشت را گرفته و ته قالب مي ريزيم.

 

سپس رويش دارچين،زعفران و فلفل مي پاشيم و يک لقمه از گوشت بريان را قرار داده با دست رويش را صاف مي کنيم و چند لحظه روي حرارت قرار مي دهيم .سپس روي نان آماده شده بر مي گردانيم . سطح روي بريان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين مي کنيم.

 

و بعد هم نوش جان ...